Carla Hořká čokoláda 60%

Carla Hořká čokoláda 60% je vynikající volbou pro všechny milovníky hořké čokolády, kteří hledají kvalitní český produkt s výraznou chutí. Tato čokoláda je ideální pro přípravu čokoládových pralinek nebo jako přísada do ganáží.Více informací

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (58 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
10.6.2025 - Zvolte variantu
Možnosti doručení
6 960 Kč od 129 Kč - –3 % až –3 % 129 Kč 6 751,20 Kč od 129 Kč 516 Kč / 1 kg 450,08 Kč / 1 kg
Kód zboží: 126-V0403AD 126-V0403AD15 Zvolte variantu
Značka: Carla
Carla Hořká čokoláda 60%
- 3 % až 3 %
Carla Hořká čokoláda 60%
Loading...
6 960 Kč od 129 Kč
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Popis produktu

Klíčové vlastnosti:

  • 60% hořká čokoláda: vyrobená českou firmou Carla, zajišťující vysokou kvalitu a výraznou hořkou chuť.
  • Univerzální použití: vhodná pro přípravu čokoládových pralinek nebo svaření se šlehačkou a použití jako dortová poleva.
  • Certifikovaná kvalita: kvalitní česká certifikovaná čokoláda se 100% zárukou zdravotní nezávadnosti.
  • Skladování: uchovávat v suchu a temnu, do 20°C.

Carla Hořká čokoláda 60% je skvělou volbou pro každého cukráře či domácího pekaře, který chce svým dezertům dodat intenzivní hořkou chuť a vysokou kvalitu. Vyzkoušejte tuto pravou hořkou čokoládu od české firmy Carla a nechte se okouzlit její chutí a všestranným použitím.

Složení:

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory (E322 SÓJOVÝ lecitin, E476 polyglycerolpolyricinoleát), vanilkový extrakt Bourboun Madagascar. Obsah celkové kakaové sušiny nejméně 60%. Může obsahovat stopy mléka a suchých skořápkových plodů.

Použití:

požadované množství rozpustit ve vodní lázni při 50°C, poté za stálého míchání ochladit na 28°C a znovu zahřát na pracovní teplotu 31-32°C. Tímto postupem si čokoláda zachová vysoký lesk.

Další možnosti využití čokolády

Modelovací čokoláda

Suroviny: 600g čokolády, 200g glukózy, 80g cukerného rozvaru

Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či folii. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští.

Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch.

Doplňkové parametry

ZnačkaCarla
Kategorie: Hořká čokoláda
EAN: Zvolte variantu
Příchuť: hořká
Tvar: pecky
Průměr: 1,5 cm
Barva: tmavě hnědá
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2332 kJ / 561 kcal
tuky: 38 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 23,3 g
sacharidy: 43,6 g
/ z toho cukry: 38,8 g
vláknina: 8,9 g
bílkoviny: 6,6 g
sůl: 0,01 g

Hodnocení produktu (4)

5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
BS Avatar autora | 23.5.2022
Jsem spokojená
5
HH Avatar autora | 24.11.2020
jsem velmi spokojená a opět objednám jen u vás.
5
RK Avatar autora | 22.11.2020
Jsem velmi spokojená
5
OM Avatar autora | 16.7.2020
Jsem velmi spokojená, proto čokoládu nakupuji pouze u vás.

Diskuze k produktu (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Výrobní společnost : CARLA spol. s r. o.
Adresa : Krkonošská 2850, 544 01 Dvůr Králové nad Labem
E-mail : carla.dk@carla.cz
TOPlist
Prodejna je nyní zavřena
Dnes 8:00-16:00
Skrýt