Marcipán černý

Český výrobek s 36% podílem mandlí

Černý marcipán s 36% obsahem mandlí je českým výrobkem, který se skvěle hodí k potahování dortů a vykrajování vzorů pro zdobení dortů, cupcakes či cukroví. Je to všestranný produkt, který povznese každou vaši sladkou kreaci na vyšší úroveň.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (9 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
22.5.2024 22.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 136-6062AA 136-6062A Zvolte variantu
49 Kč 420 Kč od 49 Kč 49 Kč / 100 g 42 Kč / 100 g
Marcipán černý
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Tipy pro práci s pravým marcipánem

  • Zpracování: protože obsahuje mandle, je měkčí a lepivější než jiné cukrové hmoty. Pro usnadnění práce jej doporučujeme podsypávat speciálním cukrem nebo jej rozvalovat pod potravinářskou fólií.

  • Tvarování: při potahování dortů je lepší vyválet silnější plát (asi 0,5 cm), aby byl pevnější a méně náchylný k roztržení.

  • Skladování: uchovávejte v suchu, temnu a důkladně uzavřené, aby se zabránilo přístupu vzduchu.

S tímto marcipánem můžete vytvořit krásné dekorace, které dodají vašim cukrářským výtvorům profesionální vzhled.

Složení:

cukr, 36% MANDLE, voda, invertní cukrový sirup, glukózový sirup, udržovač vlhkosti (sorbit, invertáze), alkohol, konzervant E202, potravinářské barvivo E153.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Barevný marcipán
Barva: černá
Použití: potahovací a modelovací
Příchuť: mandle
Země původu: Česká republika
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1900 kJ / 453 kcal
tuky: 19,3
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g
sacharidy: 59,4 g
z toho cukry: 56 g
vláknina: 3,3 g
bílkoviny: 7,8 g
sůl: 0,04 g
vitamín E: 9,1 mg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ND Avatar autora | 9.4.2022
Spokojenost

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: