Praktické plastové třítko česneku. Oboustranné - jemné obloučky pro čerstvý česnek a hrubé obloučky pro "vyšeptalý" česnek
Postup:
1. Oloupaný česnek uchopte do prstů a mírným tlakem přejíždějte přes kroužky (strouhátka) třítka. Vzniklou jemnou kašičku (pastu) můžete použít na potření plátků masa, ryb, topinek a spolu s nivou připravíte i výbornou pomazánku na jednohubky.
2. Stroužek česneku i se slupkou vložte na chvíli do studené vody. Nožem odřízněte stopkovou část (krček). Podržte za kořínek a takto česnek roztírejte. Slupka, která zůstává se rozevírá podél prstů, ale česneková kašička (pasta) zůstává na třítku.
A náš recept: Do malého kelímku hořčice vmíchejte dva stroužky jemně rozetřeného česneku. Velice chutné na grilovaná masa, prejtové směsi i k uzeným výrobkům.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské potřeby |
---|---|
Výrobce: | Reproplast |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.