Alaska Přírodní ztužovač šlehačky jogurt-limetka

Ztužovač šlehačky jogurt-limetka

Přinášíme vám Alaska Přírodní ztužovač šlehačky s příchutí jogurtu a limetky, který využívá přírodní ochucovadla a aroma. Tento ztužovač je navržen tak, aby stabilizoval čerstvou smetanu, dodal jí pevnost a lahodnou limetkovo-jogurtovou chuť.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (14 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
19.9.2024 - Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 113-1405101 113-1405101A Zvolte variantu
59 Kč 536 Kč od 59 Kč 59 Kč / 100 g 53,60 Kč / 100 g
Alaska Přírodní ztužovač šlehačky jogurt-limetka
Alaska Přírodní ztužovač šlehačky jogurt limetka
Novinka
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Pracovní postup:

  1. Ušlehejte 200 g smetany do požadované konzistence.
  2. 100 g ztužovače rozmíchejte ve 200 g vody.
  3. Opatrně vmíchejte směs do našlehané smetany.

Skladování:

  • Uchovávejte v suchu, dobře uzavřené při teplotě 20°C.

Složení:

Cukr, 12% odstředěné sušené jogurtové MLÉKO, dextróza, 4% sušená limetková šťáva, maltodextrin, hovězí želatina, modifikované škroby, sušené PODMÁSLÍ, přírodní aroma, sušené odstředěné MLÉKO, citronová šťáva. Může obsahovat stopy lepku, vajec a ořechů.

Alaska Přírodní ztužovač šlehačky jogurt-limetka je ideální volbou pro každého, kdo chce svým dezertům dodat nejen pevnost, ale i osvěžující chuť jogurtu a limetky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač šlehačky
Výrobce: BRAUN, Německo
Použití: ke ztužení šlehačky
Příchuť: jogurt-limetka
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1606 kJ / 378 kcal
tuky: 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
sacharidy: 81,1 g
z toho cukry: 70,9 g
vláknina: 0,1 g
bílkoviny: 10,6 g
sůl: 0,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: