Amylon Bramborový škrob jemný 200g
Amylon Bramborový škrob jemný 200 g je kvalitní český výrobek a čistě přírodní produkt, který najde široké uplatnění v kuchyni. Skvěle funguje jako zahušťovadlo, zejména pro pokrmy z brambor, jako jsou bramborové knedlíky, ale i pro polévky, omáčky či sladké dezerty.



Jeho výhodou je neutrální chuť a snadná rozpustnost ve studené vodě, což zajišťuje rychlé zahuštění bez hrudek. Pekaři ocení jeho schopnost zlepšit jemnost těst, pomoci zachovat tvar pečiva a prodloužit jeho trvanlivost. Hodí se také pro nakládání masa, obalování nebo jako přísada do asijských pokrmů, kde dodává správnou strukturu a jemnost.
Složení
bramborový škrob. Může obsahovat stopy lepku, vajec a mléka.
Skladování
v suchu a temnu.
Náš tip:
při zahušťování nejprve rozmíchejte škrob v malém množství studené vody a teprve pak ho přimíchejte do pokrmu: vyhnete se tvoření hrudek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Škroby |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Hmotnost: | 200 g |
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 1355 kJ / 319 kcal |
tuky: | < 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | < 0,1 g |
sacharidy: | 79 g |
z toho cukry: | < 0,5 g |
bílkoviny: | < 0,5 g |
sůl: | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.