Čokoládové brownies
Všem hospodyňkám přinášíme senzační směs pro přípravu čokoládového brownies. Vyzkoušejte jednoduché pečení. Výsledek Vás jistě ohromí, neboť moučník má sytě čokoládovou chuť a zůstane dlouho vláčný.
Suroviny (na dortovou formu o průměru 18 cm)
korpus: 500g směsi na brownies, 1 vejce, 80g oleje, 95ml vody, 150g na hrubo nakrájených vlašských ořechů
krém: 100g Zeesan čokoláda, 125ml vody, 500ml šlehačky
Postup
Příprava korpusu: směs s vejci, olejem a vodou šleháme elektrickým šlehačem asi 3 minuty do hladké hmoty. Poté přidáme na hrubo nakrájené ořechy a přelijeme do dortové formy. Pečeme při 180°C asi 20 minut. Hotový korpus necháme vychladnout, poté natřeme šlehačkový krém
Příprava krému: šlehačku ušleháme do konzistence hustého jogurtu a přimícháme směs Zeesanu a vody. Hned natřeme na korpus, necháme vychladit minimálně 3 hodiny.
Dobrou chuť!
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!