Podmáslové řezy
Suroviny
Korpus:
500g Biskvit Zelený čaj, 4 vejce, 225g olej
Krém:
75g šlehačka, 600g Zeesan Neutral, 120g kysané podmáslí
Na ozdobu:
400g ovoce v gelu Ananas+pomeranč, 200g netuhnoucí čirá glazura
Pracovní postup:
Biskvit Zelený čaj a celá vejce šleháme 6 minut elektrickým šlehačem na nejvyšší rychlost, poté přidáme olej (za pomalého míchání). Těsto vylijeme na plech 30x20 cm a upečeme při 180°C.
Po vychladnutí rozkrojíme na 2 pláty.
Krém připravíme ušleháním šlehačky a následném přidání směsi Zeesanu Neutral a podmáslí.
Kompletace:
na spodní plát biskvitu natřeme krém, položíme druhý plát, opět zatřeme krémem a necháme řádně vychladit. Poté na povrch řezů natřeme ovoce v gelu Ananas+pomeranč, přelijeme netuhnoucí glazurou a necháme dobře zatuhnout.
Dobrou chuť!
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!