Sněhové pečivo
Upečte si v pohodlí domova vynikající sněhové pečivo pomocí naší směsi na laskonky. Hotové pečivo bude krásně bílé, křupavé, a přitom pevné. Přinášíme Vám tip nejen na vánoční cukroví.
Suroviny
500g směsi na laskonky, 500g krystalového cukru, 500g moučkového cukru, 500g studené vody
Postup
všechny suroviny (mimo moučkového cukru) šleháme elektrickým šlehačem 5 minut. Poté (za pomalého chodu stroje) vmícháme moučkový cukr. Hotovou směs plníme do zdobícího sáčku opatřeného cukrářskou zdobící špičkou a stříkáme požadované tvary na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě 2 minuty při 150°C, poté dosoušíme 30-45 minut (dle velikosti pečiva) při 90-100°C
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!