Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Recept na ganáž (podkladový krém pod cukrářské hmoty) 600 g bílé čokolády 200 ml živočišné...
Recept na ganáž (podkladový krém pod cukrářské hmoty) 600 g bílé čokolády 200 ml živočišné...
Suroviny korpus: 500g směsi Biskvit zelený čaj, 4 vejce, 225g oleje náplň: 100g Zeesan jog...
Pralinky s irskou kávou (cca 50 kusů) Suroviny na obal pralinky: 300-500g čokolády...
Jak pracovat s formou na čokoládu Zakoupili jste si formu na čokoládu a chcete mít pralinky tak dok...
Osvěžující pochoutka pro milovníky malin Milujete osvěžující dezerty s malinami? Připravte si doma ...
Dne 21. 10. 2016 jsme se zúčastnili odborného semináře v Malšicích u Tábora, který pořádal náš dlouh...
Milujete chuť pravé šlehačky v kombinaci s banány? Pokud ano, vyzkoušejte recept připravený z našich...
Přinášíme recept na odlehčené řezy, které si můžete připravit z našich surovin. Suroviny ...
Vyzkoušejte jednoduchý recept, který je ideální pro teplé letní dny. Je svěží, lehký a nadýchaný... ...
Všem hospodyňkám přinášíme senzační směs pro přípravu čokoládového brownies. Vyzkoušejte jednoduché ...
Představujeme další vynikající dort připravený z cukrářské směsi Jung Basis. Pochutnejte si na pomer...
Vybíráme pro Vás recept, na který jsme použili cukrářskou směs Jung Basis. Jedná se o univerzální sm...
Nastavení ochrany soukromí na Hospodyňkám.cz.
Udělením Vašeho souhlasu s využíváním souborů cookies Vám budeme ukazovat jen takové nabídky, které Vás skutečně zajímají. K těmto údajům máme přístup my a sdílíme je také s našimi partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Kliknutím na Odmítnout budou použity pouze ty cookies, které potřebujeme k provozu našeho webu. Více informací zde.