Jak obarvit potahovací hmotu?
Začínajícím cukrářkám nabízíme návod na jednoduché barvení cukrářské hmoty, či marcipánu. 1...
Začínajícím cukrářkám nabízíme návod na jednoduché barvení cukrářské hmoty, či marcipánu. 1...
Medovník Suroviny na pláty: ořechovo-perníkové těsto 500 g, 55 ml vody, 3 polévkové lžíce med...
Pokud máte alespoň trošku šikovné ruce a baví Vás pečení, vrhněte se do pečení domácích dortů a uvid...
Transfer fólie na čokoládu = velká paráda s jednoduchou fólií ČOKOTRANSFER - Transfer fólie na čoko...
Nově zařazujeme do prodeje i formy na mini zákusky (tzv. semifreda). Formy jsou vyrobené z pocí...
OVOCNÉ ČAJE První zmínky o ovocném čaji se vyskytly již ve středověku. Dnes spotřeba roste ...
Před potahováním dortů je důležité mít dort dobře vychlazený, aby byl tuhý a potahovací hmota m...
Nastavení ochrany soukromí na Hospodyňkám.cz.
Udělením Vašeho souhlasu s využíváním souborů cookies Vám budeme ukazovat jen takové nabídky, které Vás skutečně zajímají. K těmto údajům máme přístup my a sdílíme je také s našimi partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Kliknutím na Odmítnout budou použity pouze ty cookies, které potřebujeme k provozu našeho webu. Více informací zde.