Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Bolero instant

Směs na výrobu likérových špiček

Bolero instant představuje revoluční řešení pro všechny cukráře a milovníky domácího pečení, kteří hledají snadný a rychlý způsob, jak připravit bohatý kakaový krém. Tato instantní sypká směs je ideální pro výrobu likérových špiček, promazávání korpusů dortů, a nabízí neomezené možnosti pro další cukrářské využití. S Bolero instant můžete za několik minut vytvořit lahodný kakaový krém, který dodá vašim výtvorům jedinečnou chuť a dokonalou texturu.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (7 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
26.11.2024 26.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 112-10000500 112-10000500A Zvolte variantu
2 236 Kč od 87 Kč - –2 % až –2 % 87 Kč 2 191,28 Kč od 87 Kč 174 Kč / 1 kg 146,09 Kč / 1 kg
Bolero instant
Bolero instant směs
2 236 Kč od 87 Kč - –2 % až –2 %
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Složení garantující kvalitu

Bolero instant je vyrobeno z vysoce kvalitních surovin, zahrnující cukr, kakao, mouku a tuk se škrobem. Díky pečlivě vybranému složení zajišťuje směs dokonalou konzistenci a bohatou kakaovou chuť vašich krémů.

Jednoduchá a rychlá příprava

Příprava kakaového krému z Bolero instant je neuvěřitelně jednoduchá a rychlá. Stačí smíchat směs s vodou a během několika minut máte připravený luxusní kakaový krém. Tato jednoduchost a rychlost přípravy vám umožní soustředit se více na kreativní aspekty vašeho pečení, ať už se jedná o zdobení dortů, plnění pralinek nebo vytváření likérových špiček.

Všestranné použití

Bolero instant je nejen skvělé pro přípravu kakaového krému, ale jeho použití je mnohem širší. Ať už hledáte ideální náplň pro vaše cukrářské výtvory, chcete promazat korpusy dortů pro dodání extra vlhkosti a chuti, nebo hledáte dokonalou bázi pro likérové špičky, Bolero instant je vaše odpověď.

Proč si vybrat Bolero instant?

  • Kvalitní složení: vyrobeno z nejlepších surovin pro bohatou a autentickou chuť.
  • Jednoduchost přípravy: ušetří váš čas a usnadní přípravu kakaového krému.
  • Všestrannost: ideální pro široké spektrum cukrářských výtvorů.
  • Konzistence a chuť: dokonalá textura a intenzivní kakaová chuť.

Bolero instant je nezbytným pomocníkem pro každého, kdo chce bez námahy připravit dokonalý kakaový krém. Ať už jste profesionální cukrář nebo nadšený domácí pekař, s touto směsí můžete snadno přinést do svých dezertů tu nejlepší kakaovou chuť. Připravte se na to, že vaše cukrářské výtvory budou s Bolero instant neodolatelné.

Použití:

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).

Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26)

 

Další použití směsi Bolero instant:

- příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero instant, 750g smetany ke šlehání

- příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero instant 

- příprava krému na dort harlekýn - 1l živočišné šlehačky, 150g směsi Bolero instant

 

Pracovní postup přípravy všech krémů:

šlehačku rozmíchat s Bolerem a nechat 5 minut odstát, poté vyšlehat elektrickým šlehačem. Za 3 minuty je hotovo.

Náš tip: pokud se zdá krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud je, naopak, řídký, přisypeme Bolero.

 

Složení směsi:

cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, SÓJOVÁ mouka, sušený palmový tuk (palmový olej, glukózový sirup, MLÉČNÁ bílkovina), modifikovaný škrob E1414.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortové krémy
Použití: k přípravě korpusu
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
Energetická hodnota: 1626 kJ / 387 kcal
Tuky: 6,22 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 2,99 g
Sacharidy: 69,64 g
/ z toho cukry: 63,34 g
Vláknina: 8,83 g
Bílkoviny: 8,24 g
Sůl: 0,13 g
5
24x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MH Avatar autora | 13.10.2024
doporučuji,moc dobré používám jako krém do dortů
5
LH Avatar autora | 3.10.2024
Levné a chutně, doporučuji
5
AT Avatar autora | 10.8.2024
velice spokojená, výborné, rychlé odeslání, at se daří, děkuji ,mnohokrát. Tenklová
5
LP Avatar autora | 14.12.2023
Jsem velice sokojená
5
JK Avatar autora | 17.9.2023
super
5
PK Avatar autora | 4.6.2023
Jednoduchá příprava
5
Avatar autora | 13.2.2023
Bolero je skvělé. Používám ho hlavně do šlehačky, jako krém do dortů.
5
ZB Avatar autora | 20.4.2022
Hmota je suprova doporucuju
5
MT Avatar autora | 28.10.2021
super, moc nám chutná, doporučuji hlavně na vánoce :-) malé špičky
5
ER Avatar autora | 18.10.2021
Super směs, rychlé použití, doporučuji! ;)
5
ZP Avatar autora | 28.8.2021
velmi,doporučuji
5
KH Avatar autora | 9.2.2021
Výborný krém nejen na špičky ,lze i jako krém do dortu,jsem velmi spokojená Doporucuji
5
AH Avatar autora | 21.9.2020
Nemá to chybu
5
PH Avatar autora | 30.4.2020
Jsem velmi spokojená, nejlepší směs na špičky, s máslem používám do dortů a plněných kokosek.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Pařížské rohlíčky 2.12.2023 21:11
Dobrý den, šlo by použít do krému inst. směs Bolero,prosím?
Bolero do krému 3.12.2023 17:43
Dobrý den, do trubiček byste Bolero mohla použít, ale doporučuji variantu krému - tedy recept na tubus likérových špiček. Pokud Bolero vyšleháte jen se smetanou, nevydrží v trubičkách tak dlouho, jako krém. S pozdravem. Lucie Veselá