Černé kakao
Tradiční receptura Barry Callebaut France přináší na náš stůl extra tmavý kakaový prášek barvy černého uhlí se silnou hořkou kakaovou chutí.
Černé kakao je plné antioxidantů, má protizánětlivé účinky.
Černá barva kakaového prášku je ideální pro přípravu dortových korpusů, polev, zmrzlin, nebo horkých nápojů, kterým dodá dokonale tmavou barvu.
Černé kakao lze použít také jako pomůcku k barvení marcipánu a potahovacích hmot na černo. Stačí přidat trochu černého kakaa do barvené hmoty a snáze tak docílíme požadovaného černého odstínu.
Složení
odtučněný kakaový prášek, regulátor kyselosti E524, E501i.
Obsah tuku 10-12%, ph 6,7-7,1
Hmotnost balení: 100 g
Černé kakao je v cukrářské výrobě doslova jako zázrak. Díky němu můžeme pohodlně obarvit potraviny na černo, což je mnohdy pro klasické potravinářské barvivo velký oříšek. Obarvit těsto na black brownies, či krém na černou barvu v době, kdy připravujeme dort na Halloween? Jedině s černým kakaem!
Černá barva kakaa vzniká úpravou kakaových bobů vertikálním lisování s procesem odkyselení. Tím se získá silná kakaová chuť se sníženým obsahem tuku, plná antioxidantů. Černé kakao je tedy velice zdravé.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kvalitní kakao |
---|---|
Výrobce: | Barry Callebaut, Francie |
Množství v balení: | 100g |
Použití: | k ochucení a barvení |
Barva: | černá |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 0 kJ /310 kcal |
tuky: | 11 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,6 g |
sacharidy: | 13,4 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
bílkoviny: | 21,5 g |
sůl: | 4,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.