Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Čokoláda do fontány - bílá 200g

Bílá čokoláda v peckách se zvýšeným obsahem kakaového másla je určena především pro čokoládové fontány k přípravě fondue. Použít ji můžeme také na výrobu čokoládových pralinek a dalších cukrářských dekorací.

Dostupnost Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 121-CAR320C
123 Kč 61,50 Kč / 100 g
Čokoláda do fontány - bílá 200g
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Vysoký obsah kakaového másla: ideální pro čokoládové fontány a fondue.
  • Univerzální použití: vhodná také na výrobu čokoládových pralinek a cukrářských dekorací.
  • Pohodlné balení v peckách: snadné a rychlé rozpouštění.

Použití:

  1. Rozpuštění: čokoládu rozpouštíme při 40-45°C.
  2. Krystalizace: necháme ji krystalizovat při 26,5-27,2°C.
  3. Pracovní teplota: čokoládu používáme při pracovní teplotě 28,7°C.

Skladování:

  • Skladujte v suchu: uchovávat do 20°C.
  • Alergeny: výrobek může obsahovat stopy ořechů.

Dokonalé čokoládové fondue s bílou čokoládou

Bílá čokoláda v peckách je skvělou volbou pro všechny milovníky čokoládového fondue. Vychutnejte si jemnou, krémovou chuť této čokolády při přípravě pralinek nebo jako dekorační prvek na vašich cukrářských výrobcích.

Složení:

cukr, kakaové máslo 30%, sušené MLÉKO plnotučné, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), přírodní vanilkový extrakt.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bílá čokoláda
Země původu: Itálie
Množství v balení: 200 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2597 kJ / 603 kcal
tuky: 43,8 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 27,4 g
sacharidy: 46,3 g
/ z toho cukry: 45,6 g
vláknina: 1,8 g
bílkovina: 5,1 g
sůl: 0,15 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: