Čokoláda do fontány - bílá 200g
Bílá čokoláda v peckách se zvýšeným obsahem kakaového másla je určena především pro čokoládové fontány k přípravě fondue. Použít ji můžeme také na výrobu čokoládových pralinek a dalších cukrářských dekorací.
Klíčové vlastnosti:
- Vysoký obsah kakaového másla: ideální pro čokoládové fontány a fondue.
- Univerzální použití: vhodná také na výrobu čokoládových pralinek a cukrářských dekorací.
- Pohodlné balení v peckách: snadné a rychlé rozpouštění.
Použití:
- Rozpuštění: čokoládu rozpouštíme při 40-45°C.
- Krystalizace: necháme ji krystalizovat při 26,5-27,2°C.
- Pracovní teplota: čokoládu používáme při pracovní teplotě 28,7°C.
Skladování:
- Skladujte v suchu: uchovávat do 20°C.
- Alergeny: výrobek může obsahovat stopy ořechů.
Dokonalé čokoládové fondue s bílou čokoládou
Bílá čokoláda v peckách je skvělou volbou pro všechny milovníky čokoládového fondue. Vychutnejte si jemnou, krémovou chuť této čokolády při přípravě pralinek nebo jako dekorační prvek na vašich cukrářských výrobcích.
Složení:
cukr, kakaové máslo 30%, sušené MLÉKO plnotučné, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), přírodní vanilkový extrakt.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílá čokoláda |
---|---|
Země původu: | Itálie |
Množství v balení: | 200 g |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 2597 kJ / 603 kcal |
tuky: | 43,8 g |
/ z toho nasycené mastné kyseliny: | 27,4 g |
sacharidy: | 46,3 g |
/ z toho cukry: | 45,6 g |
vláknina: | 1,8 g |
bílkovina: | 5,1 g |
sůl: | 0,15 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.