Pečící forma z nepřilnavého povrchu na srnčí hřbet o délce 31cm, hloubce cca 4,5cm a šířce cca 12cm. Kvalita od firmy Tescoma
Recept pro inspiraci:
Medový srnčí hřbet
Suroviny:
3/4 hrnku polohrubé mouky, 3 lžíce zahřátého medu, 3 lžičky kakaa, 4 vejce, 1/4 hrnku nasekaných ořechů, 1/4 balíčku prášku do pečiva, 1 šlehačka, moučkový cukr
Poleva: 1 menší čokoláda na vaření, 1/4 kostky ztuženého tuku
Postup:
Z bílků ušleháme pevný sníh. Za stálého míchání přiléváme teplý med, žloutky, sekané ořechy a mouku, kterou jsme smíchali s kakaem a práškem do pečiva. Vše lehce promícháme a nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečeme pomalu v předehřáté troubě.
Po vychladnutí polijeme čokoládovou polevou a necháme ztuhnout. Krájené řezy zdobíme šlehačkou ušlehanou s moučkovým cukrem.
Příprava polevy: Rozpustíme ztužený tuk a přidáme nalámanou čokoládu a vše ušleháme dohladka.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Formy na pečení |
---|---|
Výrobce: | Tescoma |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.