Instantní pěna My Mousse Mango 200g
Exotická lehkost v každém soustu
My Mousse Mango je sypká směs pro rychlou a snadnou přípravu nadýchané pěny (mousse) s lahodnou mangovou příchutí. Skvěle se hodí pro výrobu bavorských krémů, semifred i pro ochucení a ztužení šlehaček. Díky své stabilní konzistenci drží tvar při řezu a zachovává si svou jemnost i po delší době.



Vlastnosti a výhody:
✔ Jednoduchá příprava za studena – bez složitého vaření
✔ Jemná konzistence a exotická chuť manga
✔ Vhodná pro mražení – ideální na semifreda i krémové dezerty
✔ Perfektně drží tvar – vhodná pro vrstvené poháry i plnění dortových ráfků
✔ Dlouhá trvanlivost a stálá kvalita
Jak připravit mangovou pěnu?
🥭 Smíchejte 200 g směsi, 300 g vody nebo mléka a 1000 g šlehačky
🥭 Šlehejte 5 minut, dokud nevznikne nadýchaná pěna
🥭 Plňte do forem a zamrazte
Složení:
cukr, dehydrovaný glukózový sirup, živočišná želatina (hovězí), dehydrované mango, aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová E330, barvivo betakaroten E160a.
Užijte si jednoduchou přípravu a exotickou chuť manga v lehké pěnové konzistenci, která povznese vaše dezerty na vyšší úroveň!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mousse |
---|---|
Země původu: | Itálie |
Použití: | k přípravě mousse |
Množství v balení: | 200 g |
Příchuť: | mango |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | nadpis |
energetická hodnota: | 1579 kJ / 377 kcal |
tuky: | 0,33 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
sacharidy: | 84,6 g |
z toho cukry: | 79,,6 g |
bílkoviny: | 9,3 g |
vláknina: | 0 g |
sůl: | 0,01 g |
My Mousse
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.