Jedlý papír balónky
Zdobení narozeninových dortů může být velice jednoduché rychlé, obzvlášť, použijeme-li jedlý papír s motivem barevných nafukovacích balónků svázaných obrovskou červenou mašlí. Tento motiv se báječně hodí k oslavě narozenin nebo jiných významných událostí.
Jedlý papír balónky
Jedlý obrázek tištěný na tenké oplatce se používá ke zdobení kulatých dortů. Na obrázku jsou pestrobarevné nafukovací balónky svázané rudou mašlí. Dokonalá ozdoba narozeninového dortu.
Průměr obrázku: 20 cm
Motiv: nafukovací balónky
Složení:
jedlý papír: kukuřičný škrob, zahušťovadlo E1414, emulgátor slunečnicový lecitin
- potravinářské barvivo: voda, E1520, glycerol E422, barvivo (E133, E151, E110, E102, E122), regulátor kyselosti (kyselina citrónová E330). Upozornění: barvivo E110, E129, E102, E122 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.
Naše doporučení pro práci s papírem:
papír se pokládá na již hotový dort, jehož vrchní díl se potře tenkou vrstvou, nejlépe světlého, krému, popř. speciálním gelem na jedlý papír, na ni položíme papír, uhladíme, potřeme stejným gelem, aby se zvýraznily barvy na obrázku a okraje dozdobíme buď také krémem, čokoládou nebo např. čokoládovou rýží, aby se nám obrázek nezvlnil. Pozor na želatinu a některé druhy marmelád, ty se pod jedlý papír nehodí, protože mají hodně vody, a tím by se mohl papír na dortu zvlnit nebo rozpíjet. Nehodí se ani použití tmavého krému, ten by pod papírem prosvítal. Papír se přikládá na dort minimálně 3 hodiny před konzumací, aby stačil změknout.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jedlý papír na dort |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Průměr obrázku: | 20 cm |
Motiv: | nafukovací balónky s mašlí |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 1530 kJ / 365 kcal |
tuky: | 2,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
sacharidy: | 83,6 g |
z toho cukry: | 11,5 g |
bílkoviny: | 1,8 g |
sůl: | 0,14 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.