Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Jedlý papír papouškové

Dostupnost Skladem (16 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 134-0055
80 Kč
Jedlý papír papouškové
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Jedlý papír papouškové

Jedlý papír na dort s motivem papoušků ara sedících na větvi bude krásnou ozdobou narozeninového dortu nejen pro děti.

Průměr obrázku: 20 cm

Složení:

- jedlý papír: kukuřičný škrob, zahušťovadlo E1414, emulgátor slunečnicový lecitin

- potravinářské barvivo: voda, E1520, glycerol E422, barvivo (E133, E151, E110, E102, E122), regulátor kyselosti (kyselina citrónová E330). Upozornění: barvivo E110, E129, E102, E122  může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.

 

Naše doporučení pro práci s papírem:

Obrázek si vystřihneme nůžkami. Jedlý papír se pokládá na již hotový dort, jehož vrchní díl se potře tenkou vrstvou nejlépe světlého máslového krému (či bílé čokoládové ganáže), popř. speciálním gelem na jedlý obrázek, na ni položíme papír, uhladíme, potřeme opět gelem na jedlý papír, aby se zvýraznily barvy na obrázku.

Pokud nepoužijeme gel na jedlý papír, je nutné okraje obrázku zatěžkat buď krémem, či cukrářským sypáním. Je to proto, aby se nám obrázek při měknutí nezvlnil.

Pozor na želatinu a některé druhy marmelád, ty se pod jedlý papír nehodí, protože mají hodně vody, a tím by se mohl papír na dortu zvlnit nebo rozpíjet. Nehodí se ani použití tmavého krému, ten by pod papírem prosvítal. Papír se přikládá na dort minimálně 3 hodiny před konzumací, aby stačil změknout.

jedlý papír výživové hodnoty

Doplňkové parametry

Kategorie: Jedlý papír zvířata
Výrobce: ČR
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AJ Avatar autora | 9.7.2021
Naprosta spokojenost.
5
LB Avatar autora | 11.6.2021
Velká spokojenost.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: