Poslední letošní objednávky odešleme 20.12.2024. Všechny ostatní pak budeme expedovat od 2.1.2025. Prodejna zůstane od 23.12.2024 do 1.1.2025 uzavřena. Přejeme všem klidné Vánoce.

Jedlý papír tučňák

Dostupnost Skladem (35 ks)
Můžeme doručit do:
30.12.2024
Možnosti doručení
Kód: 134-0050
80 Kč
Jedlý papír tučňák
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Jedlý papír tučňák

Jedlý papír na dort s motivem legračního tučňáka potěší hlavně malé děti.

Průměr obrázku: 20 cm

Složení:

jedlý papír: kukuřičný škrob, zahušťovadlo E1414, emulgátor slunečnicový lecitin

- potravinářské barvivo: voda, E1520, glycerol E422, barvivo (E133, E151, E110, E102, E122), regulátor kyselosti (kyselina citrónová E330). Upozornění: barvivo E110, E129, E102, E122  může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.

 

 

Naše doporučení pro práci s papírem:

papír se pokládá na již hotový dort, jehož vrchní díl se potře tenkou vrstvou nejlépe světlého máslového krému, popř. speciálním gelem na jedlý obrázek, na ni položíme papír, uhladíme, potřeme opět gelem, aby se zvýraznily barvy na obrázku.

Pokud nepoužijeme gel, je nutné okraje obrázku zatěžkat buď krémem, či cukrářským sypáním. Je to proto, aby se nám obrázek nezvlnil.

Pozor na želatinu a některé druhy marmelád, ty se pod jedlý papír nehodí, protože mají hodně vody, a tím by se mohl papír na dortu zvlnit nebo rozpíjet. Nehodí se ani použití tmavého krému, ten by pod papírem prosvítal. Papír se přikládá na dort minimálně 3 hodiny před konzumací, aby stačil změknout.

jedlý papír výživové hodnoty

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MZ Avatar autora | 15.10.2024
jestě jsem kvalitu nevyzkoušela, ale obrázek má krásně syté barvy , myslím si, že se vnukovi na dortu bude tučňák mooc líbit, že ho nebude chtít ani rozkrojit. : -)
5
KP Avatar autora | 15.10.2023
Moc Krásný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: