Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Jedlý papír Velikonoční zajíček a beránek v kraslici 25ks

Dostupnost Skladem (39 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 152-VEV04
50 Kč
Jedlý papír Velikonoční zajíček a beránek v kraslici 25ks
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Jedlý papír Velikonoční zajíček a beránek v kraslici 25ks

Jedlé mini obrázky na tenké oplatce s motivem kraslice s velikonočním beránkem a zajíčkem. Oplatkové dekorace jsou ideální pro finální zdobení velikonočních dortů, muffinů a jiných cukrářských výrobků.

 

Rozměr obrázku: 4,7 x 3,6 cm

Motiv: bílá kraslice uvnitř s velikonočním zajíčkem nebo beránkem (v balení jsou vždy oba druhy)

Počet kusů v balení: 25 ks (baleno v kelímku)

 

Složení: bramborový škrob, voda, olivový olej, maltodextrin.

Skladovat v suchu a temnu, při pokojové teplotě do 25°C.

 

Naše doporučení pro práci s papírem:

papír se pokládá na již hotový dort, jehož vrchní díl se potře tenkou vrstvou nejlépe světlého krému, popř. speciálním gelem na jedlý papír, na ni položíme papír, uhladíme, potřeme znovu gelem na jedlý papír, aby se zvýraznily barvy na obrázku. Pozor na želatinu a některé druhy marmelád, ty se pod jedlý papír nehodí, protože mají hodně vody, a tím by se mohl papír na dortu zvlnit nebo rozpíjet. Nehodí se ani použití tmavého krému, ten by pod papírem prosvítal. Papír se přikládá na dort minimálně 3 hodiny před konzumací, aby stačil změknout.

 

 

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota  1565 kJ / 369 kcal

tuky  3 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g

sacharidy 85,5 g / z toho cukry 0,1 g

vláknina 0,0 g

bílkoviny  0,0 g

sůl 0,0 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jedlý papír na dort
Použití: ke zdobení
Výrobce: ČR

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: