Karamelová čokoláda
Smetanově karamelová chuť v každém soustu
Smetanově karamelová chuť čokolády patří k těm nejoblíbenějším. Vyzkoušejte karamelovou čokoládu, která má podobu malých, hladkých peciček. Využít ji můžete ke zdobení cukrářských výrobků, k přípravě ganáže a mousse, či k přímé konzumaci. Tuto karamelovou chuť si jednoduše zamilujete.
Klíčové vlastnosti:
- Luxusní smetanově mléčná čokoláda: s výraznou karamelovou chutí a vůní.
- Univerzální použití: určena k přípravě čokoládových pralinek, polev, ganáží, či jako samostatná ozdoba cukrářských výrobků.
- Kombinovatelnost: lze ji kombinovat s mořskou solí, lískovými oříšky, limetkou, zeleným jablkem, aj.
- Pecičky: praktická forma malých, hladkých peciček.
Použití:
- Rozpuštění: požadované množství rozpustit při 40-45°C.
- Ochlazení: za stálého míchání ochladit na cca 27°C.
- Příprava: znovu zahřát na 29-31°C a použít.
- Zdobení a příprava: ideální ke zdobení cukrářských výrobků, přípravě ganáže a mousse.
Skladování: Uchovávat v chladu, suchu a temnu.
Dopřejte si karamelovou čokoládu v každém soustu
Karamelová čokoláda je ideální volbou pro všechny milovníky karamelové chuti. Užijte si luxusní smetanově karamelovou chuť v každém cukrářském výrobku nebo při přímé konzumaci.
Složení:
kakaové máslo, cukr, sušené MLÉKO, karamelizovaný cukr, sušené MLÉKO odtučněné, emulgátor (SOJÓVÝ lecitin), jedlá sůl, přírodní aroma, vanilkový extrakt.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílá čokoláda |
---|---|
Výrobce: | Icam, Itálie |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 2497 kJ / 600 kcal |
tuky: | 43,3 g |
/ z toho nasycené mastné kyseliny: | 26 g |
sacharidy: | 43,9 g |
/ z toho cukry: | 43,9 g |
bílkoviny: | 8,7 g |
vláknina: | 0,1 g |
sůl: | 0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.