Kleště na marcipán, srdce
tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot.
Šířka tvořítka: 19 mm
Výška: regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští
Materiál: nerezavějící ocel.
Motiv: srdce
Náš tip:
Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krimpovací kleště |
---|---|
Výrobce: | Knightsbridge PME Ltd, Velká Británie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.