Křupinky - perličky broskvové

Křupinky - perličky broskvové jsou cukrářské zdobení, které přidá vašim sladkým výtvorům elegantní a jemný vzhled. Tyto jemně růžovo-oranžové kuličky s perleťovým leskem jsou ideální pro zdobení dortů, zákusků, pohárů a dalších cukrářských výrobků. Jejich nespornou výhodou je jejich měkkost - jsou to lehoučké křupinky s ovocnou příchutí.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (8 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
22.5.2024 22.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 128-096859A 128-096859 Zvolte variantu
40 Kč 724 Kč od 40 Kč 80 Kč / 100 g 60,33 Kč / 100 g
Křupinky - perličky broskvové
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Elegantní vzhled: jemně růžovo-oranžové kuličky s perleťovým leskem.
  • Měkkost: lehoučké křupinky s ovocnou příchutí, snadno rozkousnutelné.
  • Univerzální použití: vhodné pro dorty, zákusky, poháry a další cukrářské výrobky.
  • Barva: perleťová broskvová.
  • Průměr perličky: 4-5 mm.

Skladování:

  • Podmínky skladování: v suchu, temnu (při teplotě 15°C-25°C).

Křupinky - perličky broskvové dodají vašim cukrářským výtvorům nádech luxusu a sofistikovanosti. Díky své měkkosti jsou příjemné na kousání a jejich jemně broskvová příchuť osvěží každý dezert. Perfektní pro každého, kdo chce svým sladkostem dodat elegantní a chutný finiš.

Složení:

dextróza, cukr, rýžová mouka, glukózový sirup, leštidlo E904, aroma, kyselina E330, sůl, koncentrát z jablek, černého rybízu, ředkvičky, barvivo E172, rostlinný olej (kokosový, řepkový). Může obsahovat stopy mléka, sóji a lepku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrové perličky
Výrobce: Barbara Luijckx
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1584 kJ / 373 kcal
tuky: 0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
sacharidy: 93 g
z toho cukry: 84 g
bílkoviny: 0,6 g
sůl: 0,10 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: