Křupinky - perličky rubínové

Křupinky - perličky rubínové jsou malé, lehoučké obilné kuličky potažené barevnou cukrovou krustou, které jsou ideální pro zdobení šlehačkových a krémových cukrářských výrobků.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (26 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
11.9.2024 11.9.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 128-096869 128-096869A Zvolte variantu
45 Kč 818 Kč od 45 Kč
Křupinky - perličky rubínové
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Lehkost: díky své lehkosti se perličky neboří do krémů, což zajišťuje perfektní vzhled vašich dezertů.
  • Průměr: každá kulička má průměr 4-5 mm, což je ideální velikost pro dekoraci.
  • Barva: rubínová metalická barva dodá vašim výrobkům luxusní a elegantní vzhled.
  • Balení: počet kuliček v balení je cca 800 ks, což zajistí dostatek materiálu pro mnoho dekorací.

Použití:

  • Ideální pro zdobení šlehačkových a krémových cukrářských výrobků.
  • Perfektní doplněk pro dorty, zákusky a jiné dezerty.

Rubínové křupinky jsou vynikající volbou pro všechny, kdo chtějí svým cukrářským výrobkům dodat zářivý a elegantní vzhled.

Složení:

cukr, dextróza, rýžová mouka, glukózový sirup, invertní cukrový sirup, barvivo E172, leštící látka E904 (šelak), aroma, kyselina E330, sůl, rostlinné oleje (kokosový, palmojádrový). Může obsahovat stopy mléka, sóji a lepku.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrové perličky
Výrobce: Barbara Luijckx
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1613 kJ / 380 kcal
tuky: 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
sacharidy: 94 g
z toho cukry: 86 g
bílkoviny: 0,5 g
sůl: 0,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: