Labeta Ztužovač šlehačky

Dokonalá konzistence pro vaše sladké výtvory

Poctivá a lahodná šlehačka nesmí chybět na žádném moučníku, ať už pečete dort, zákusek nebo jen připravujete rychlý letní dezert v podobě ovoce se šlehačkou. Aby však šlehačka měla ideální konzistenci, nezapomeňte na Labeta Ztužovač šlehačky, díky kterému bude tuhá, přesto krásně nadýchaná.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (230 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
19.9.2024 19.9.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 144-ZTS 144-ZTS1 Zvolte variantu
5 Kč 148 Kč od 5 Kč 38,46 Kč / 100 g 14,80 Kč / 100 g
Labeta Ztužovač šlehačky
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Proč používat ztužovač šlehačky?

Šlehačka je oblíbenou ingrediencí v mnoha dezertech, ale její konzistence může být někdy problém. Bez ztužovače se může stát, že šlehačka rychle ztratí svůj tvar a zůstane řídká. Labeta Ztužovač šlehačky zajistí, že vaše šlehačka bude mít perfektní pevnost, aniž by ztratila svou lehkost a nadýchanost.

Návod na přípravu

Příprava šlehačky s použitím ztužovače je jednoduchá a rychlá. Postupujte podle následujících kroků:

  1. Připravte smetanu: 250 ml vychlazené smetany ke šlehání nalijte do mísy.
  2. Částečně vyšlehejte: smetanu začněte šlehat na střední rychlost, dokud nezačne houstnout.
  3. Přidejte ztužovač: vsypte obsah sáčku 13g s Labeta Ztužovačem šlehačky do částečně vyšlehané smetany.
  4. Došlehejte: pokračujte ve šlehání, dokud šlehačka nedosáhne požadované konzistence – tuhé, ale stále nadýchané.

Pro použití ve šlehačkové láhvi stačí ztužovač ve smetaně rozmíchat a pokračovat dle návodu k láhvi.

#showmore#

Skladování

Labeta Ztužovač Šlehačky skladujte v suchu, při pokojové teplotě. Tím zajistíte, že bude vždy připraven k použití, kdykoli budete potřebovat.

Všestranné použití

Ztužovač šlehačky není jen pro dorty a moučníky. Skvěle se hodí také k přípravě různých letních dezertů, jako je ovoce se šlehačkou, poháry nebo jako ozdoba na horkou čokoládu a kávu. S Labeta Ztužovačem šlehačky můžete snadno a rychle připravit dokonalou šlehačku, která bude držet svůj tvar a přitom zůstane krásně nadýchaná.

Složení

cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač šlehačky
Země původu: Česká republika
Použití: ke stabilizaci šlehačky
Hmotnost: 13 g, 1 kg
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1697 kJ / 400 kcal
tuky: < 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,1 g
sacharidy: 98 g
z toho cukry: 71 g
vláknina: 0 g
bílkoviny: < 0,5 g
sůl: 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: