Master Martini Dezert Mascarpone 1l

Perfektní základ pro vaše tiramisu

Hledáte ideální základ pro přípravu tradičního italského tiramisu? Master Martini Dezert Mascarpone je tou správnou volbou. Tento hotový krém s výraznou chutí mascarpone a příjemnou žlutou barvou odpovídající autentickému italskému receptu vám zaručí vynikající výsledky.

Dostupnost Skladem (9 ks)
Můžeme doručit do:
11.9.2024
Možnosti doručení
Kód: 147-AV40IA
138 Kč 13,80 Kč / 100 ml
Master Martini Dezert Mascarpone 1l
Master Martini Dezert Mascarpone
Novinka
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Příprava je rychlá a snadná. Stačí krém dobře zchladit a poté vyšlehat do nadýchané krémové konzistence. Výsledkem je lehký, ale lahodný krém, který pozvedne vaše dezert na novou úroveň. Navíc je produkt bez lepku, což ocení i ti, kteří trpí celiakií nebo preferují bezlepkovou stravu.

Výhody Master Martini Dezert Mascarpone:

  • krém si zachová stabilitu i při kombinaci s kyselými přísadami, což umožňuje vytvářet nekonečně mnoho variant dezertů
  • krém je elastický a dobře zpracovatelný
  • bez lepku

Pracovní postup:

  1. krém zchladíme na 5-10°C
  2. poté vyšleháme při vysoké rychlosti šlehačem do hladké, krémové a nadýchané konzistence
  3. hotový dezert necháme minimálně 1-2 hodiny v chladničce uležet

Skladování

  • Uchovávejte při teplotě 1-20°C.
  • Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 4 dnů.

Složení

Rehydratované odstředěné MLÉKO, 20% mascarpone (SMETANA, regulátor kyselosti E330), palmový olej, cukr, VAJEČNÝ žloutek, modifikovaný škrob, želatina, emulgátory (E472b, E471), stabilizátor E407, aroma, barvivo E160a.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortové krémy
Země původu: Itálie
Použití: pro přípravu dezertů
Množství: 1l
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1140 kJ / 275 kcal
tuky: 22 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g
sacharidy: 16 g
z toho cukry: 14 g
bílkoviny: 3,2 g
sůl: 0,15 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: