Master Martini Dezert Panna Cotta 1l

Perfektní základ pro tradiční dezert

Master Martini Dezert Panna Cotta je ideální volbou pro milovníky tradičních italských dezertů. Tento hotový základ vám umožní připravit lahodnou panna cottu rychle a snadno. Bezlepkový produkt.

Dostupnost Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení
Kód: 147-AV40FA
122 Kč 12,20 Kč / 100 ml
Master Martini Dezert Panna Cotta 1l
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Tradiční receptura kombinuje slazenou smetanu a mléko se želatinou, která promění směs v jemnou, nadýchanou pěnu. Vanilkový lusk dodává dezertu úžasnou vůni a nezaměnitelnou chuť. Panna cotta se nejčastěji servíruje s ovocem, což dodává dezertu osvěžující a barevný akcent.

Pracovní postup:

  1. Požadované množství směsi přelijte do hrnce.
  2. Zahřejte na teplotu 60-80°C a mícháme do úplného rozpuštění.
  3. Směs dávkujeme do dezertních kelímků.
  4. Chladíme 1-2 hodiny v chladničce, aby dezert získal správnou konzistenci.

Master Martini Dezert Panna Cotta je perfektním řešením pro ty, kteří chtějí rychle a jednoduše připravit tradiční italský dezert s vynikající chutí. Vyzkoušejte tento produkt a dopřejte si doma luxusní dezert jako z italské restaurace. Objednávejte nyní na našem eshopu!

Složení

Rehydratované sušené MLÉKO, palmový olej, cukr, želatina, modifikovaný škrob, aroma, stabilizátor E407, emulgátor E472b.

Skladování: v suchu, při teplotě 2 - 20°C. Po otevření skladovat v chladničce a spotřebovat do 4 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortové krémy
Země původu: Itálie
Použití: pro přípravu dezertů
Množství: 1l
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 927 kJ / 223 kcal
tuky: 16 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 8 g
sacharidy: 16 g
z toho cukry: 16 g
bílkoviny: 3,7 g
sůl: 0,16 g
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DK Avatar autora | 14.10.2024
Velmi chutný, jemný dezert

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: