Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Milky Cream Ztužovač mléčných výrobků 400g

je unikátní směs určená k našlehání a ztužení mléčných výrobků, jako jsou jogurt, zakysaná smetana nebo tvaroh. Tento produkt je bez konzervačních látek a umožňuje snadné zpracování za studena. Výsledný krém díky němu zdvojnásobí svůj objem a je ideální k použití na roládové pláty, k plnění dortů nebo do dezertních pohárů.

Dostupnost Skladem (10 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 120-1176A
68 Kč 17 Kč / 100 g
Milky Cream Ztužovač mléčných výrobků 400g
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Vlastnosti produktu:

  • Ztužuje jogurt, zakysanou smetanu nebo tvaroh
  • Neobsahuje konzervační látky
  • Krémy získané s Milky Cream zdvojnásobí svůj objem
  • Používá se za studena
  • Vhodný pro různé druhy dezertů

Doporučené recepty:

  • Jogurtový krém z nízkotučného jogurtu: 400g Milky Cream šlehat s 1kg nízkotučného jogurtu po dobu 5 minut.
  • Jogurtový krém z tučného jogurtu: smíchat 100ml vody/mleka s 1kg tučného jogurtu, přidat 400g Milky Cream a šlehat 5 minut.
  • Krém ze zakysané smetany: 150ml vody/mleka smíchat s 1kg zakysané smetany, přisypat 400g Milky Cream a šlehat 5 minut.
  • Tvarohový krém: 350ml vody/mleka smíchat s 1kg tvarohu, přidat 400g Milky Cream a šlehat 5 minut.

Milky Cream je skvělým pomocníkem při přípravě lehkých, nadýchaných krémů, které mohou zdvojnásobit svůj objem. Díky jeho snadnému použití a univerzálnosti se hodí pro různé dezerty, ať už se jedná o jogurtové, smetanové nebo tvarohové náplně.

 

 Milky Cream

Složení: 

cukr, glukózový sirup, glukóza, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), modifikovaný bramborový škrob E1414, emulgátor E471, E472a), hovězí želatina, MLÉČNÁ bílkovina, stabilizátor (E340, E415), aroma.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač tvarohu
Použití: ke ztužení jogurtu, zakysané smetany a tvarohu
Množství v balení: 400 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1967 kJ / 471 kcal
tuky: 15,7 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 14 g
sacharidy: 77,3 g
/ z toho cukry: 61,2 g
vláknina: 0
bílkoviny: 4 g
sůl: 0,3 g

Milky Cream

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JS Avatar autora | 15.1.2023
Úžasný výrobek, skvěly pomocník ????

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
17.6.2022 09:49
Lze použít Milky Cream - ztužovač mléčných výrobků do krémů, které obsahují mascarpone? Na návodu je totiž jogurt do 10% tuku a přece jenom mascarpone má trošku víc. ????
ztužení mascarpone 17.6.2022 09:54
Dobrý den, bohužel zkušenost se ztužením mascarpone nemám. Doporučuji vyzkoušet přidat víc vody, aby se vyrovnala ta tučnost - aby mascarpone více zřídlo a získalo konzistenci jogurtu. S pozdravem. Lucie Veselá