Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Ochucovací pasta Irský krém 100g

Pro dokonalé ochucení cukrářských krémů a šlehaček je tu tato vysoce koncentrovaná pasta s příchutí irského krému. Pasta krém ochutí a zároveň obarví.

Dostupnost Skladem (12 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 112-10000043A
69 Kč 69 Kč / 100 g
Ochucovací pasta Irský krém 100g
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Ochucovací pasta Irský krém 100g

Pastovité aroma na přírodní bázi, určené k ochucení všech druhů potravinářských hmot (těsta, šlehačky, pudinky, krémy, aj.).

Použití: 3-5% na celkovou hmotnost hmoty. Lehce vmíchat do konečné hmoty. Např: na 1kg šlehačky použijte 40-60 g pasty (lehce vmíchejte do ušlehané šlehačky).

Složení: aromatizované části - přírodní aromatizované substance, aromatizované substance, cukr, glukózový sirup, sladová skotská whiskey, sušený vaječný žloutek, nízkotučný kakaový prášek, stabilizátor E420, emulgátor E472c, nosič E1520, karamelový sirup.

Skladování v chladu, do 25°C

Balení: 100 g

 

 

Compound Irský krém

 

 

Upozornění:

ochucovací pastu posíláme na vlastní riziko zákazníka. Jelikož se jedná o tekutinu, přepravce ji nezahrnuje do případné reklamace. I přes důkladné balení může dojít během přepravy ke zkáze, na kterou nelze uplatnit reklamaci. Děkujeme za pochopení.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro cukráře
Země původu: Německo
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1395 kJ / 334 kcal
tuky: 5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2 g
sacharidy: 54 g
z toho cukry: 54 g
vláknina: 2 g
bílkoviny: 3 g
sůl: 0,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: