Pistáciové šupiny

Pistáciové šupiny jsou vynikající cukrářskou dekorací, která dodá dortům a dezertům atraktivní vzhled i jemnou pistáciovou chuť. Jsou vyrobeny z polevy se zelenou - pistáciovou barvou a vynikající přilnavostí, což zajišťuje, že na povrchu cukrářských výrobků dobře drží a nevytváří nežádoucí opadávání.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (8 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
28.3.2025 28.3.2025 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 121-DULSR088A 121-DULSR088 Zvolte variantu
35 Kč 267 Kč od 35 Kč 35 Kč / 100 g 26,70 Kč / 100 g
Pistáciové šupiny
Pistáciové šupiny
Novinka
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Díky své barvě a textuře jsou šupiny skvělou volbou pro zdobení cukrářských výrobků, zejména těch inspirovaných dubajskou čokoládou. Lze je využít na zdobení dortů, zákusků, pralinek či čokoládových tabulek, ale také jako součást dekorace kopečkové či točené zmrzliny nebo zmrzlinových pohárů. Kromě estetického přínosu přidávají jemnou pistáciovou chuť, která krásně ladí s čokoládovými i vanilkovými dezerty.

Složení: 

cukr, ztužené rostlinné tuky (palmojádrový, slunečnicový), LAKTÓZA, SYROVÁTKA, PISTÁCIOVÁ pasta, emulgátor slunečnicový lecitin E322, barvivo E141(ii), aroma.

Pro zachování optimální konzistence a kvality je důležité šupiny správně skladovat – v suchu, temnu a chladu. Správné podmínky zajistí, že si uchovají barvu, chuť i skvělou texturu, díky níž se stanou nepostradatelným prvkem při finálním dekorování cukrářských výtvorů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tvarované cukrářské zdobení
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2275 kJ / 544 kcal
tuky: 29 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 27 g
sacharidy: 70 g
z toho cukry: 69 g
vláknina: 0g
bílkoviny: 0,7 g
sůl: 0,16 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola