Plátková želatina 12ks
Vepřová želatina v plátcích je určena ke ztužení sladkých i slaných krémů.
Vlastnosti: neutrální chuť, bezbarvá
Pracovní postup: plátky vložit do vody na 5-7 minut, poté důkladně vyždímat.
Použití do teplých pokrmů: želatina se vkládá rovnou do teplých pokrmů (omáček, mousse, krémů) - v teple se sama mícháním rozpustí.
Použití do studených pokrmů: vyždímanou želatinu vložit do misky a zahřát v mikrovlnné troubě (či v kastrůlku na plotně), řádně rozmíchat. Pozor na přehřátí (želatina se musí jen zahřát). Takto připravenou želatinu vlít do hotového krému (šlehačky, pudingu, aspiku) a ihned promíchat, aby se nevytvořily hrudky.
Hotové výrobky nechat alespoň 4 hodiny v chladničce.
Složení: 100% vepřová kůže
Počet kusů v balení: 12 ks
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želatiny |
---|---|
Výrobce: | Ewald, Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.