Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Silikonová forma na čokoládu Buttons

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 105-SCG29
282 Kč
Silikonová forma na čokoládu Buttons
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Silikonová forma na čokoládu Buttons

Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem knoflíčků ve tvaru srdce, domečku, kytičky, čtverečku a kruhu.

Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm

Průměr knoflíků: cca 2,5 - 3,5 cm (6,2 ml)

Počet kusů ve formě: 15 ks (9 různých motivů)

 

Pracovní postup

Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven.

Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby čokoláda nevytékala ven. Naplněné pralinky po celém povrchu formy otřeme špachtlí, abychom se zbavili přebytečné čokolády, formou na prkénku lehce poklepeme o pracovní desku, aby se uvolnily případné vzduchové bubliny a necháme v chladničce, či mrazničce ztuhnout. Po zatuhnutí opatrně vyklopíme.

 

 


Doplňkové parametry

Kategorie: Silikonové formy na čokoládu
Výrobce: Silikomart, Itálie
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JS Avatar autora | 28.1.2021
Jsem velice spokojená se silikonovou formou na čokoládu, určitě doporučuji

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: