Silikonová forma na čokoládu Choco Fruits
Skupinová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru ovoce s obličeji (ananas, jahoda, hroznové víno, třešně, banány).
Pro výrobu chutných pralinek doporučujeme použít kvalitní pravou čokoládu z naší nabídky.
Rozměr celé formy: délka 24 cm, šířka 11 cm, výška cca 1,5 cm
Rozměry jednotlivého ovoce:
ananas 3,8 x 2,2 cm
jahoda 3,5 x 2,5 cm
hrozny 3,5 x 1,3 cm
třešně 3,6 x 3,1 cm
banán 4 x 2,7 cm
Celkový objem formiček 91,2 ml
Počet kusů ve formě: 15 ks
Pracovní postup:
Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet. Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven.
Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby čokoláda nevytékala ven. Naplněné pralinky po celém povrchu formy otřeme špachtlí, abychom se zbavili přebytečné čokolády, formou na prkénku lehce poklepeme o pracovní desku, aby se uvolnily případné vzduchové bubliny a necháme v chladničce, či mrazničce ztuhnout. Po zatuhnutí opatrně vyklopíme.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Silikonové formy na čokoládu |
---|---|
Výrobce: | Silikomart, Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.