Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Silikonová forma na čokoládu Choco Pine

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 105-SCG46
282 Kč
Silikonová forma na čokoládu Choco Pine
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Silikonová forma na čokoládu Choco Pine

Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem jehličnatých stromů. Na formě naleznete 4 různé motivy stromečků.

Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,5 cm

Rozměr stromků: 7,5 x 5,5 cm

Počet kusů ve formě: 4 ks 

Forma na čokoládu Choco Pine

 

Pracovní postup

Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven.

Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby čokoláda nevytékala ven. Naplněné pralinky po celém povrchu formy otřeme špachtlí, abychom se zbavili přebytečné čokolády, formou na prkénku lehce poklepeme o pracovní desku, aby se uvolnily případné vzduchové bubliny a necháme v chladničce, či mrazničce ztuhnout. Po zatuhnutí opatrně vyklopíme.

 

 


Doplňkové parametry

Kategorie: Silikonové formy na čokoládu
Výrobce: Silikomart, Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: