Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Směs na griliášové trubičky

Vaše cesta k dokonalým cukrářským dílům

Představujeme vám směs na griliášové trubičky – revoluční řešení pro všechny cukráře, kteří si chtějí ušetřit čas a energii při výrobě těchto tradičních cukrářských specialit. Tato směs, výrobek české provenience, je navržena tak, aby zjednodušila a zefektivnila proces výroby griliášových trubiček, známých také pod názvem jádrové trubičky. Díky jejímu použití se vyhnete komplikacím spojeným s nevyrovnanou kvalitou arašídové drti a zároveň minimalizujete riziko popálení při manipulaci s horkými korpusy.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (3 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
25.11.2024 - Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 120-1147A 120-1147 Zvolte variantu
59 Kč 518 Kč od 59 Kč 118 Kč / 1 kg 103,60 Kč / 1 kg
Směs na griliášové trubičky
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové výhody

  • Úspora času a energie: díky předpřipravené směsi odpadá potřeba složitého míchání a přípravy jádrové hmoty.
  • Jednoduchost přípravy: směs je navržena pro snadnou a rychlou přípravu, což znamená, že i méně zkušení cukráři mohou dosáhnout profesionálních výsledků.
  • Bezpečnost při práci: výroba griliášových trubiček s touto směsí je bezpečnější, neboť nehrozí riziko popálení při stáčení horkých korpusů.
  • Flexibilita ve výrobě: směs umožňuje tvorbu různých tvarů - trubičky, košíčky, vlnky, šátečky a další, dle vaší fantazie a potřeb.

Složení a skladování

Tato směs obsahuje kvalitní suroviny bez přidání konzervačních látek, což zajišťuje čistou a autentickou chuť vašich griliášových trubiček. Pro zachování její čerstvosti a kvality je důležité směs skladovat v suchu a dobře uzavřené, při teplotě do 25°C.

Směs na griliášové trubičky je ideálním řešením pro cukráře hledající efektivní, bezpečnou a flexibilní cestu k výrobě těchto oblíbených cukrářských výrobků. Díky této směsi můžete snadno oživit svůj cukrářský sortiment a nabídnout zákazníkům vynikající trubičky, které jsou nejen krásné na pohled, ale i lahodné na chuť. Nechte se inspirovat touto českou kvalitou a přineste do své cukrářské tvorby kousek tradičního umění s moderním twistem.

Složení:

cukr, pšeničná mouka, pražená arašídová drť, sójové vločky, rýžová mouka, pšeničný škrob, sušená syrovátka, sušený vaječný bílek, sójová mouka, cizrnová mouka, rostlinný olej plně ztužený kokosový, stabilizátor E415, emulgátory: (E471, E472a, E472b, E477), sušené mléko, barvivo: (E150c, E160a), glukózový sirup, karobová mouka, sůl.

 

Pracovní postup:

500 g směsi, 100 g margarínu nebo másla, 50 g vody - z tohoto množství vyrobíme cca 50 kusů trubiček

Všechny suroviny smícháme dohromady a vypracujeme v hladké těsto, které necháme 2 hodiny odležet. Před dalším použitím těsto důkladně propracujeme a rozválíme na velmi tenký plát, který rozkrájíme na obdélníky o rozměru 8 x 9 cm (1 ks = 11 g). Obdélníky stáčíme na kovovou trubičku, vzniklým spojem položíme na plech vyložený pečícím papírem a lehce přitlačíme. Pečeme při teplotě 190°C 12 - 15 minut.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortový korpus
Použití: k přípravě korpusu
Skladování: dobře uzavřené, do 25°C
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
Energetická hodnota: 1697 kJ /406 kcal
Tuky: 8,8 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 1,8 g
Sacharidy: 71 g
/ z toho cukry: 40,3 g
vláknina: 3,3 g
Bílkoviny: 10,7 g
Sůl: 0,0 g
5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
5
MB Avatar autora | 19.11.2023
vše v pořádku
5
HP Avatar autora | 15.12.2022
- zatím nevím teprve začnu péct- určitě ohodnotím Pelichová
5
LS Avatar autora | 29.11.2021
Krátká doba doručení, skvělá komunikace děkuji
5
MB Avatar autora | 14.10.2021
Trubičky jsou velmi chutné,plnila jsem karamelovým krémem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: