Städter Tempírka na čokoládu
Zařízení pro rozpouštění čokolády a udržování její stálé teploty pro další zpracování.
Při konstantní teplotě lze udržovat také jiné potraviny. Díky víku nebude teplota kolísat.
Maximální nastavitelná teplota temperovacího stroje: 60 °C (díky termostatu lze teplotu plynule nastavit).
Objem nádoby: 1,5 l
Rozměr nádoby: 16,5 x 18 x 10 cm (nádobu lze vyjmout)
Materiál nádoby a víka: nerezavějící ocel (vhodná do myčky nádobí)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Profi balení |
---|---|
Výrobce: | Städter, Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.