Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Strukturální fólie na čokoládu Spirály

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení
Kód: 121-CWSS005M
78 Kč
Strukturální fólie na čokoládu Spirály
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Strukturální fólie na čokoládu Spirály

je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě spirálek. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách

Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně.

Materiál: plast

Rozměr: 34 x 36 cm

 

Pracovní postup:

fólii položíme na pevnou podložku. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni při 45°C, následně zchladíme na cca 30°C, nalijeme na fólii a uhladíme stěrkou. Čokoládu necháme zavadnout asi 10 minut (její okraje začnou být matné). Jakmile je matný celý povrch, můžeme do čokolády naznačit tvary nožíkem, či vykrajovátkem - opatně, abychom nepoškodili fólii. Po vyznačení potřebných tvarů necháme čokoládu zatuhnout zcela (můžeme ji vložit do chladničky). Po zatuhnutí opatrně sejmeme čokoládu z fólie a použijeme dle potřeby.

V případě použití na obvod dortu musíme čokoládu nechat zavadnout na podložce do zmatnění (10-15 minut), poté celou fólii i s čokoládou omotáme kolem obvodu dortu (namazaného krémem), připevníme špendlíkem, či zajistíme gumičkou a takto necháme zcela zatuhnout (můžeme vložit do chladničky). Po zatuhnutí opartně sejmeme fólii a dekorativní čokoláda zůstane na obvodu dortu.

K práci použijte pravou čokoládu z naší nabídky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Transfer fólie na čokoládu
Výrobce: Itálie
Použití: ke zdobení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: