Strukturální fólie na čokoládu Spirály
je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě spirálek. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách
Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně.
Materiál: plast
Rozměr: 34 x 36 cm
Pracovní postup:
fólii položíme na pevnou podložku. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni při 45°C, následně zchladíme na cca 30°C, nalijeme na fólii a uhladíme stěrkou. Čokoládu necháme zavadnout asi 10 minut (její okraje začnou být matné). Jakmile je matný celý povrch, můžeme do čokolády naznačit tvary nožíkem, či vykrajovátkem - opatně, abychom nepoškodili fólii. Po vyznačení potřebných tvarů necháme čokoládu zatuhnout zcela (můžeme ji vložit do chladničky). Po zatuhnutí opatrně sejmeme čokoládu z fólie a použijeme dle potřeby.
V případě použití na obvod dortu musíme čokoládu nechat zavadnout na podložce do zmatnění (10-15 minut), poté celou fólii i s čokoládou omotáme kolem obvodu dortu (namazaného krémem), připevníme špendlíkem, či zajistíme gumičkou a takto necháme zcela zatuhnout (můžeme vložit do chladničky). Po zatuhnutí opartně sejmeme fólii a dekorativní čokoláda zůstane na obvodu dortu.
K práci použijte pravou čokoládu z naší nabídky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Transfer fólie na čokoládu |
---|---|
Výrobce: | Itálie |
Použití: | ke zdobení |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.