Sypká směs Montana
je vlastně domácí marcipán na potahování dortů. Tato lahodná směs je nejchutnější na českém trhu. Vyzkoušejte neodolatelnou chuť mléčného marcipánu a uvidíte, že se k ní budete rádi vracet...
#ShowMore#
Domácí mléčný marcipán
Chutná Vám domácí marcipán ze sušeného mléka a nechce se Vám složitě vážit suroviny a pracně zadělávat hmotu? Nabízíme převratnou novinku na české trhu!
Směs Montana.
Její použití je velice jednoduché: spojí se jen s vodou a se 100% tukem.
Hotová hmota má smetanově bílou barvu a výraznou chuť po mandlích. Je krásně elastická, na dortech nepraská a při pokojové teplotě nemá tendenci z dortů stékat. Domácí marcipán na potahování dortů má jen jedno jméno - Montana.
Vybírat můžete také směsi Montana již obarvené - červenou, černou a bílou.
Ideální řešení pro všechny cukrářky - výroba domácího marcipánu nebyla nikdy tak jednoduchá.
Pokud ovšem upřednostňujete hotové fondánové hmoty, naleznete je zde.
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!