Tisk na fondánový list - formát A4
Rozměr výsledného obrázku: cca 19 x 25 cm dle typu obrázku.
Tisk na fondánový list - formát A4
- nové složení bez barviva E171
- obrázky přijímáme pouze emailem (info@hospodynkam.cz)
- obrázky posílejte výhradně ve formátu JPG
- velikost hotového obrázku je cca 19 x 25 cm
- netiskneme obrázky s velkým množstvím černé barvy (ta nese tenké černé proužky do světlých barev), bankovky a mince
- nevystavujte obrázky mrazu, hrozí jejich prasknutí
- pozor na povrch obrázků - je citlivý na vlhko rukou - obrázky se tak mohou rozmazat
- na obrázky nevpisujeme texty a neděláme žádné grafické úpravy
Tisk na jedlou hmotu je kvalitnější, nežli tisk na jedlý papír, neboť barvy obrázků jsou výraznější a jasnější. Také manipulace s jedlou hmotou je snazší a nevyžaduje potírání gelem.
Použití:
hmotu je nutné opatrně sloupnout z nosné podložky a přenést na dort. Předem lze oříznout celý obrázek nožíkem, či odstřihnout nůžkami. Položit na dort potřený světlým krémem. Okraje není nutné fixovat, obrázek sám přilne k povrchu. Konzumace může být okamžitá, plát je hned vláčný.
Skladování:
v suchu a temnu, při pokojové teplotě.
Obrázek nesmí zmrznout, hrozí pak jeho prasknutí.
Nechte proto obrázek povolit při pokojové teplotě, sám zvláční.
Složení:
48% modifikovaný škrob, náhradní sladidlo E420i, tapiokový dextrin, bambucký tuk, zvlhčující látka E422, emulgátor E471, stabilizátory (E407, E466 E415), aroma, regulátor kyselosti E330, konzervant E202, náhradní sladidlo E955.
+ potravinářské barvivo voda, nosič E1520, glycerol, E102, E122, E133, E151, kyselina citrónová.
Upozornění: barvivo E102, E122 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.
Může obsahovat stopy mléka, sóji a skořápkových plodů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tisk na fondánový list |
---|---|
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 1602 kJ / 378 kcal |
tuky: | 2,3 g |
/ z toho nasycené mastné kyseliny: | 2,2 g |
sacharidy: | 90,3 g |
/ z toho cukry: | 87,1 g |
bílkoviny: | 0,1 g |
sůl: | 0,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.