


Transfer folie na čokoládu - dřevo
Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.
Složení potisku: cukr, kakaové máslo, odtučněný kakaový prášek, barvivo (E171, E100, E129, E132).
Upozornění: barvivo E129 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.
Podklad: polyetylen
Rozměr: 40 x 25 cm
Motiv: struktura dřeva
Balení obsahuje: 1 kus folie
Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu
Pracovní postup:
fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 2070 kJ / 497 kcal
tuky 32 g / z toho nasycené mastné kyseliny 20 g
sacharidy 45 g / z toho cukry 42 g
bílkoviny 4 g
sůl 0,8 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Transfer fólie na čokoládu |
---|---|
Výrobce: | PCB Creation, Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.