Transfer folie na čokoládu Sněhové vločky
Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na bílou, či tmavou čokoládu.
Složení potisku: kakaové máslo, cukr, kakaový prášek, barvivo (E100, E163), koncentrát ze světlice barvířské, citronové šťávy, ředkvičky, černého rybízu a jablek.
Podklad: polyetylen
Rozměr: 40 x 25 cm
Motiv: různé velikosti sněhových vloček v odstínech hnědé, oranžové a růžové
Balení obsahuje: 1 kus fólie
Uchovávat v chladu (16-20°C), suchu a temnu
Pracovní postup:
fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 2385 kJ / 575 kcal
tuky 47 g / z toho nasycené mastné kyseliny 29 g
sacharidy 35 g / z toho cukry 32 g
bílkoviny 1 g
sůl 1,4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Transfer fólie na čokoládu |
---|---|
Výrobce: | PCB Creation, Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.