Vykrajovač na marcipán Efekt stékající glazury
Pro efekt stékající glazury, čokolády, či barvy z dortu můžeme použít tuto jednoduchou vychytávku v podobě vykrajovátka ve tvaru stékající tekutiny. Vykrajovat můžeme z marcipánu, nebo jakékoli jiné cukrářské hmoty.
Rozměry
Délka vykrajovače: 10,5 cm
Výška vykrajovače: 7,4 cm
Materiál: plast
Návod k použití (prohlédněte si video níže):
Pracovní postup:
1. pracovní desku poprašte podsypovým cukrem, či kukuřičným škrobem
2. vyválejte potahovací hmotu na tloušťku 2-3 mm a otočte ji
3. umístěte vykrajovač na hmotu a rukou zatlačte. Jemně posuňte vykrajovačem nahoru a dolů, abyste dosáhli dokonalého oddělení od ostatní hmoty.
4. odstraňte přebytečnou hmotu z okolí vykrajovače
5. pokud je to nutné, použijte k vyjmutí vzoru z vykrajovače měkký štětec. Poté opatrně klepněte vykrajovačem o hranu pracovní desky a vzor nechte vypadnout na pracovní desku, kde jej nechte několik minut zaschnout, aby se s ním pak lépe manipulovalo.
6. použijte práškovou barvu k případnému dobarvení
7. připevněte dekoraci k hotovému dortu pomocí vody, či jedlého lepidla
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vykrajovač na marcipán tvary |
---|---|
Výrobce: | FMM, Anglie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.