Alaska Přírodní ztužovač šlehačky karamel

Dokonalá chuť bez kompromisů

Díky přírodnímu ztužovači s příchutí karamelu dokážete stabilizovat a ochutit čerstvou smetanu bez obav z konzervantů či umělých barviv nebo aromat. Přidejte tuto přírodní složku do našlehané smetany a vytvořte si karamelový dezert v pohodlí domova.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (8 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
19.9.2024 - Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 113-1401001 113-1401001A Zvolte variantu
52 Kč 448 Kč od 52 Kč 52 Kč / 100 g 44,80 Kč / 100 g
Alaska Přírodní ztužovač šlehačky karamel
Alaska Přírodní ztužovač šlehačky karamel
Novinka
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Německá receptura s autentickou karamelovou chutí. Ztužovač karamel slouží ke stabilizaci a ochucení čerstvé šlehačky.

Pracovní postup:

  1. smíchejte 100g ztužovače se 125ml vody.
  2. ihned vlijte směs do 500ml ušlehané neslazené smetany.
  3. opatrně promíchejte, aby se ztužovač rovnoměrně rozptýlil.

Složení: cukr, MLÉČNÝ karamelový prášek (odstředěné sušené MLÉKO, cukr), hovězí želatina, aroma. Výrobek může obsahovat stopy lepku, mléka, vajec a skořápkových plodů.

Tento ztužovač je perfektní volbou pro všechny vaše dezerty, kde chcete dosáhnout stabilní a chutné šlehačky s karamelovou chutí. Ať už připravujete dort, cupcakes nebo jiný sladký dezert, Alaska Přírodní ztužovač šlehačky karamel vám zajistí, že šlehačka zůstane pevná a krásně drží tvar.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač šlehačky
Použití: ke ztužení šlehačky
Příchuť: karamelová
Výrobce: BRAUN, Německo
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
Energetická hodnota: 1605 kJ / 378 kcal
tuky: 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
sacharidy: 78 g
z toho cukry: 76,2 g
vláknina: 0 g
bílkoviny: 16 g
sůl: 0,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: