Alaska Přírodní ztužovač šlehačky karamel

Dokonalá chuť bez kompromisů

Díky přírodnímu ztužovači s příchutí karamelu dokážete stabilizovat a ochutit čerstvou smetanu bez obav z konzervantů či umělých barviv nebo aromat. Přidejte tuto přírodní složku do našlehané smetany a vytvořte si karamelový dezert v pohodlí domova.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (5 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
8.11.2024 8.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 113-1401001 113-1401001A Zvolte variantu
52 Kč 448 Kč od 52 Kč 52 Kč / 100 g 44,80 Kč / 100 g
Alaska Přírodní ztužovač šlehačky karamel
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Německá receptura s autentickou karamelovou chutí. Ztužovač karamel slouží ke stabilizaci a ochucení čerstvé šlehačky.

Pracovní postup:

  1. smíchejte 100g ztužovače se 125ml vody.
  2. ihned vlijte směs do 500ml ušlehané neslazené smetany.
  3. opatrně promíchejte, aby se ztužovač rovnoměrně rozptýlil.

Složení: cukr, MLÉČNÝ karamelový prášek (odstředěné sušené MLÉKO, cukr), hovězí želatina, aroma. Výrobek může obsahovat stopy lepku, mléka, vajec a skořápkových plodů.

Tento ztužovač je perfektní volbou pro všechny vaše dezerty, kde chcete dosáhnout stabilní a chutné šlehačky s karamelovou chutí. Ať už připravujete dort, cupcakes nebo jiný sladký dezert, Alaska Přírodní ztužovač šlehačky karamel vám zajistí, že šlehačka zůstane pevná a krásně drží tvar.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač šlehačky
Použití: ke ztužení šlehačky
Příchuť: karamelová
Výrobce: BRAUN, Německo
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
Energetická hodnota: 1605 kJ / 378 kcal
tuky: 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
sacharidy: 78 g
z toho cukry: 76,2 g
vláknina: 0 g
bílkoviny: 16 g
sůl: 0,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: