BIO Mléčná čokoláda 32% 250g
BIO mléčná čokoláda
Certifikovaná mléčná čokoláda s minimálním obsahem kakaa 32% je výsledkem zpracování vybraných kakaových bobů z organických farem.
Intenzivní mléčná chuť je vynikající pro přípravu čokoládových pralinek, ganáží a mousse. Vhodná je také jako ozdoba dortových krémů a k přímé konzumaci.
Složení: třtinový cukr, sušené MLÉKO plnotučné, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor SÓJOVÝ lecitin, vanilkový extrakt. Všechny suroviny jsou v BIO kvalitě. Minimální obsah kakaa 32%. Celkový obsah tuku 35%.
Hmotnost: 250 g
Skladování: v suchu a temnu, dobře uzavřené, při teplotě max. 18°C.
AGOSTONI je rodinná firma 100% Made in Italy s certifikovaným systémem řízením kvality, která přináší na trh BIO čokolády ve spolupráci s italskou firmou ICAM. Firma AGOSTONI věří v respektování přírody v každém kroku pěstování a výroby čokolády. Zaručuje sledovatelnost každé složky a celkovou certifikaci dodavatelského řetězce.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčná čokoláda |
---|---|
Výrobce: | ICAM S.p.A., Itálie |
Množství v balení: | 250g |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 2339 kJ / 561 kcal |
tuky: | 35,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 21,1 g |
sacharidy: | 50,8 g |
z toho cukry: | 50,2 g |
bílkoviny: | 9 g |
vláknina: | 1,6 g |
sůl: | 0,25 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.