Fondán, královská glazura
patří k základním cukrářským polevám.
Fondán je určen k polévání výrobků z odpalovaného těsta. Hotový výrobek pak známe jako věneček, větrník, či banánek.
Královskou glazurou pak nazýváme polevu na perníčky, kterou můžeme použít také ke zdobení dortů a zákusků.
#ShowMore#
Fondán, královská glazura
Kvalitní český fondán se používá na přelévání větrníků a věnečků. Tato sladká poleva je v našem eshopu nejprodávanější a nabízíme ji za mimořádně výhodnou cenu. Lahodný domácí větrník si můžete z našich surovin upéci i Vy. Prohlédněte si recept na větrník a hned k němu nakupte potřebné suroviny: odpalované těsto, šlehačku, puding a fondán - u kterého najdete recept na přípravu karamelového kuléru k jeho obarvení.
Velkým hitem se stala poleva na perníčky, využívaná hojně především při pečení vánočního cukroví. Bílá glazura je perfektním pomocníkem při zdobení perníčků. Lze ji také jednoduše barvit a její příprava je téměř blesková - stačí ji jen ušlehat s trochou vody, a hned získáme hladkou hmotu, kterou přelijeme do zdobícího sáčku, a pak již jen poléváme perníčky podle vlastní fantazie.
Obě polevy jsou základními surovinami pro každého cukráře. Vyzkoušejte jednoduchost přípravy a ohromte své blízké luxusním cukrářským výrobkem. Cukraření nebylo nikdy jednodušší.
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!