Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Carla Hořká čokoláda 60%

Carla Hořká čokoláda 60% je vynikající volbou pro všechny milovníky hořké čokolády, kteří hledají kvalitní český produkt s výraznou chutí. Tato čokoláda je ideální pro přípravu čokoládových pralinek nebo jako přísada do ganáží.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (42 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
25.11.2024 25.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 126-V0403AD 126-V0403AD15 Zvolte variantu
6 360 Kč od 117 Kč - –3 % až –3 % 117 Kč 6 169,20 Kč od 117 Kč 468 Kč / 1 kg 411,28 Kč / 1 kg
Carla Hořká čokoláda 60%
Carla Hořká čokoláda 60%
6 360 Kč od 117 Kč - –3 % až –3 %
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • 60% hořká čokoláda: vyrobená českou firmou Carla, zajišťující vysokou kvalitu a výraznou hořkou chuť.
  • Univerzální použití: vhodná pro přípravu čokoládových pralinek nebo svaření se šlehačkou a použití jako dortová poleva.
  • Certifikovaná kvalita: kvalitní česká certifikovaná čokoláda se 100% zárukou zdravotní nezávadnosti.
  • Skladování: uchovávat v suchu a temnu, do 20°C.

Carla Hořká čokoláda 60% je skvělou volbou pro každého cukráře či domácího pekaře, který chce svým dezertům dodat intenzivní hořkou chuť a vysokou kvalitu. Vyzkoušejte tuto pravou hořkou čokoládu od české firmy Carla a nechte se okouzlit její chutí a všestranným použitím.

Složení:

kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory (E322 SÓJOVÝ lecitin, E476 polyglycerolpolyricinoleát), vanilkový extrakt Bourboun Madagascar. Obsah celkové kakaové sušiny nejméně 60%. Může obsahovat stopy mléka a suchých skořápkových plodů.

Použití:

požadované množství rozpustit ve vodní lázni při 50°C, poté za stálého míchání ochladit na 28°C a znovu zahřát na pracovní teplotu 31-32°C. Tímto postupem si čokoláda zachová vysoký lesk.

Další možnosti využití čokolády

Modelovací čokoláda

Suroviny: 600g čokolády, 200g glukózy, 80g cukerného rozvaru

Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či folii. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští.

Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hořká čokoláda
Příchuť: hořká
Tvar: pecky
Průměr: 1,5 cm
Barva: tmavě hnědá
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2332 kJ / 561 kcal
tuky: 38 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 23,3 g
sacharidy: 43,6 g
/ z toho cukry: 38,8 g
vláknina: 8,9 g
bílkoviny: 6,6 g
sůl: 0,01 g
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
BS Avatar autora | 23.5.2022
Jsem spokojená
5
HH Avatar autora | 24.11.2020
jsem velmi spokojená a opět objednám jen u vás.
5
RK Avatar autora | 22.11.2020
Jsem velmi spokojená
5
OM Avatar autora | 16.7.2020
Jsem velmi spokojená, proto čokoládu nakupuji pouze u vás.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: