Invertní cukrový sirup s 5% medu
Sladké tajemství vláčného pečiva: Invertní cukrový sirup s 5% medu.
Hledáte způsob, jak vylepšit své oblíbené recepty na pečivo a cukroví? Představujeme vám invertní cukrový sirup s 5% medu - kouzelnou přísadu, která promění vaše pekařské výtvory.
Tento speciální sirup je ideální pro přípravu těsta na:
- perníčky
- medové pláty
- perník
Proč ho používat?
- Nahrazuje cukr nebo med
- Zajišťuje vláčnost těsta
- Prodlužuje trvanlivost pečiva
S tímto sirupem bude vaše pečivo nejen chutnější, ale i déle čerstvé. Dopřejte svým sladkým výtvorům extra porci lahodnosti a jemnosti s invertním cukrovým sirupem s medem.
Složení: invertní cukr, voda, včelí med, regulátor kyselosti (E330, E500ii).
Skladování: dobře uzavřené, v suchu, při max. teplotě 25°C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Glukóza, Piping gel |
---|---|
Hmotnost: | 200 g |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 1380 kJ / 330 kcal |
tuky: | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
sacharidy: | 78 g |
z toho cukry: | 78 g |
bílkoviny: | 0,1 g |
vláknina: | 0 g |
sůl: | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.