Marcipán černý
Český výrobek s 36% podílem mandlí
Černý marcipán s 36% obsahem mandlí je českým výrobkem, který se skvěle hodí k potahování dortů a vykrajování vzorů pro zdobení dortů, cupcakes či cukroví. Je to všestranný produkt, který povznese každou vaši sladkou kreaci na vyšší úroveň.
Tipy pro práci s pravým marcipánem
-
Zpracování: protože obsahuje mandle, je měkčí a lepivější než jiné cukrové hmoty. Pro usnadnění práce jej doporučujeme podsypávat speciálním cukrem nebo jej rozvalovat pod potravinářskou fólií.
-
Tvarování: při potahování dortů je lepší vyválet silnější plát (asi 0,5 cm), aby byl pevnější a méně náchylný k roztržení.
-
Skladování: uchovávejte v suchu, temnu a důkladně uzavřené, aby se zabránilo přístupu vzduchu.
S tímto marcipánem můžete vytvořit krásné dekorace, které dodají vašim cukrářským výtvorům profesionální vzhled.
Složení:
cukr, 36% MANDLE, voda, invertní cukrový sirup, glukózový sirup, udržovač vlhkosti (sorbit, invertáze), alkohol, konzervant E202, potravinářské barvivo E153.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Barevný marcipán |
---|---|
Barva: | černá |
Použití: | potahovací a modelovací |
Příchuť: | mandle |
Země původu: | Česká republika |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 1900 kJ / 453 kcal |
tuky: | 19,3 |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,6 g |
sacharidy: | 59,4 g |
z toho cukry: | 56 g |
vláknina: | 3,3 g |
bílkoviny: | 7,8 g |
sůl: | 0,04 g |
vitamín E: | 9,1 mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.