Marcipán červený
Kvalitní český výrobek s 36% mandlí
Červený marcipán, který obsahuje 36% mandlí, je ideální volbou pro potahování dortů a modelaci jednoduchých tvarů. Tento výrobek je ceněn pro svou pružnost a vynikající chuť, které umožňují snadnou práci i krásný výsledný efekt.
Naše doporučení pro práci s marcipánem:
Při rozvalování marcipánu doporučujeme používat potravinovou fólii. Tento postup zabraňuje lepení marcipánu na váleček a pomáhá předejít trhání materiálu. Fólie umožňuje hladké a rovnoměrné rozvalování bez zbytečného odpadu a poškození marcipánu.
Červený marcipán nejen zlepší estetiku vašich dezertů, ale díky vysokému podílu mandlí přispěje i k jejich nezapomenutelné chuti.
Složení:
cukr, 36% MANDLE, voda, invertní cukrový sirup, glukózový sirup, udržovač vlhkosti (sorbit, invertáze), alkohol, konzervant E202, potravinářské barvivo (E100, E120).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Barevný marcipán |
---|---|
Barva: | červená |
Použití: | potahovací a modelovací |
Příchuť: | mandle |
Země původu: | Česká republika |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 1900 kJ / 453 kcal |
tuky: | 19,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 2,6 g |
sacharidy: | 59,4 g |
z toho cukry: | 56 g |
bílkoviny: | 8,7 g |
vláknina: | 3,3 g |
sůl: | 0,04 g |
vitamín E: | 9,1 mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.