Marcipán hnědý

Pravý marcipán v hnědé barvě pro cukrářskou dekoraci

Marcipán je neodmyslitelnou součástí cukrářské práce a nesmí chybět v žádném klasickém výrobků. Hnědá varianta je ideální pro vytvoření přírodních jedlých dekorací, jako jsou větvičky, figurky medvídků nebo dekor dřeva. Tento český výrobek s 36% obsahem mandlí se vyznačuje jemnou texturou a příjemnou chutí. Neobsahuje AZO barviva, což z něj činí šetrnou volbu pro všechny cukrářské nadšence.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (23 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
3.4.2025 3.4.2025 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 136-6062II 136-6062I Zvolte variantu
49 Kč 420 Kč od 49 Kč 49 Kč / 100 g 42 Kč / 100 g
Marcipán hnědý
Marcipán hnědý 1kg
Novinka
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Hnědý marcipán lze použít jak na potahování dortů, tak pro modelování jednoduchých jedlých dekorací.

Jak s marcipánem pracovat? Jelikož může být mírně lepivější, doporučujeme jej rozvalovat mezi potravinářskou fólií nebo podsypávat speciálním moučkovým cukrem se škrobem. Tím si zajistíte hladký povrch bez nežádoucího trhání.

Pro zachování kvality skladujte marcipán dobře uzavřený, v suchu, chladu a temnu

Složení:

cukr, 36% MANDLE, voda, invertní cukrový sirup, glukózový sirup, udržovač vlhkosti (sorbit, invertáze), alkohol, konzervant E202, potravinářské barvivo (E100, E120), karamelový sirup.

Doplňkové parametry

Kategorie: Barevný marcipán
Barva: hnědá
Použití: potahovací a modelovací
Příchuť: mandle
Země původu: Česká republika
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1900 kJ / 453 kcal
tuky: 19,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,6 g
sacharidy: 59,4 g
z toho cukry: 56 g
bílkoviny: 8,7 g
vláknina: 3,3 g
sůl: 0,04 g
vitamín E: 9,1 mg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola